onze waarden

Op zoek naar ons moreel kompas? Ontdek hier onze waarden.

We vinden het belangrijk om onze normen en waarden met jou te delen zodat je een goed geïnformeerde beslissing kan maken over of je al dan niet met de Online Product Academy wil samenwerken of een traject wil volgen. 

1. Kwaliteit

Wij zien het geven van trainingen en trajecten als continu onderhevig aan veranderingen en updates. Om de kwaliteit van ons aanbod zo hoog mogelijk te houden doen wij het volgende: 

  • Wij werken enkel met coaches, trainers en begeleiders die hun expertise hebben bewezen. 

Maxine Stevens, de founder van de Online Product Academy, heeft zelf een Masterdiploma Communicatiewetenschappen én een pedagogische specialisatie. Ze werkte vier jaar voor een Vlaamse Universiteit als studiebegeleider waarin ze studenten ondersteunde in vakbegeleiding, motivatie en studiemethode. Ze bouwde vakexpertise op in de onderdelen die aan bod komen in onze trajecten, o.a. marketingtechnieken, sociale media, funnels, advertenties, fotografie en grafisch ontwerp, enzovoorts. Ze bouwde vervolgens de grootste preset webshop van België en Nederland, een expertise waaruit de Online Product Academy is ontstaan. 

  • Als deelnemer van één van onze trajecten ontvang je op gezette tijden een ‘progress report’. Hierin peilen we naar de stappen die je al hebt kunnen nemen richting het doel van je traject en vragen we jouw feedback m.b.t. onze werkwijze. 
  • Feedback van deelnemers wordt altijd serieus genomen en besproken binnen het team. Gepaste aanpassingen worden voorzien indien van toepassing. 
  • Wij nodigen regelmatig vakexperts uit om onze cursisten nog meer aan te kunnen bieden. 
  • Wij doen regelmatig markt- en concurrentieonderzoek om zodoende een zo competitief mogelijk aanbod te kunnen aanbieden aan zeer interessante prijzen m.b.t. de waarde die er tegenover staat. 

2. Transparantie

Wij zijn steeds zeer transparant in de eigen behaalde resultaten op vlak van digitale producten, werkwijze en marketingtechnieken. 

Wij streven naar een zo helder mogelijke communicatie m.b.t. prijzen, aanmeld-data, promotieacties, garantietermijnen en andere marketinginitiatieven. 

Wij zullen nooit iets aanraden waar wij zelf als mens of als ondernemer niet achter staan. 

3. Groei en zelfvertrouwen

We ondersteunen je in je zelfvertrouwen en motivatie m.b.t. je weg als online ondernemer. In het verlengde daarvan vinden we het heel belangrijk jezelf enkel te vergelijken met jezelf in je eigen groei. Iedereen heeft een eigen time frame waarop ze dingen kunnen verwezenlijken. Iedereen heeft ook een eigen startpunt, eigen privileges en een eigen snelheid van het aanleren van nieuwe skills en die toe te passen. Gun jezelf zoveel of zo weinig tijd als je zelf wil, wij zullen je sowieso altijd zo goed mogelijk begeleiden. 

4. Zelfredzaamheid en respect

In de Online Product Academy trainen we je op skills en know-how. We geven je alle tools in handen die je nodig hebt om een sterk online merk te bouwen. Daarbovenop begeleiden we je in je leerproces en in je groeiproces als ondernemer. 

Ons aanbod is dus in de eerste plaats gericht op het bijbrengen van kennis en tools mét de nodige begeleiding. 

5. Neutraal aanbod los van ideologie of geloof

Zoals gezegd zijn onze trajecten gericht op kennis, skills en de implementatie daarvan in je (nieuwe) bedrijf. 

Ons aanbod staat dus los van eender dewelke klassieke en nieuwe ideologieën en levenswijzen zoals alles m.b.t. ‘(spiritueel) manifesteren’, ‘loskomen van de matrix’ etc. Iedereen met zijn eigen ideologie is heel erg welkom, ons aanbod staat hier neutraal in. Wij proberen wel af en toe gastsprekers uit te nodigen uit verschillende strekkingen om hier wel een oriënterend aanbod in te voorzien voor wie dat graag wil en als onlosmakelijk onderdeel ziet van het ondernemerschap. 

6. Positief, constructief en open communicatie

In onze community vinden wij het enorm belangrijk om op een positieve en constructieve manier te communiceren en met elkaar om te gaan. We voorzien cursisten en volgers van professioneel advies en inzicht op hun eigen weg en niveau van ondernemen. Dit brengen we steeds op een constructieve manier. 

We verwachten ook van onze cursisten dat iedereen in de community op een positieve en constructieve manier met elkaar omgaat. Wij zien hier op toe, zoals ook beschreven in onze algemene voorwaarden
7. Normen en waarden m.b.t. marketing en sales

7.1 Jij kiest, jij beslist

Wil je misschien met ons samenwerken of een traject volgen? Wij zullen je nooit proberen te pushen, overtuigen of agressief benaderen. Jij zit aan het stuur. We zullen je wel goed informeren, adviseren en sowieso ook enthousiasmeren (dat doen onze trajecten vanzelf ;-)). We weten dat jij slim en oud genoeg bent om deze beslissing zelf goed in te schatten (toch als je 18+ bent ;-)).  

7.2 Koopadvies

Je kan altijd bij ons terecht voor advies m.b.t. jouw situatie en onze trajecten. Wij zullen je transparant en ethisch adviseren of het traject waarin je geïnteresseerd bent bij je past en of het nu de juiste timing voor je is.

Het is voor ons ook alleen maar fijn als je zelf helemaal enthousiast en overtuigd bent om een samenwerking te starten. We zullen je alleszins zeker enthousiasmeren, maar wij zullen je nooit ‘agressief’ trachten te overtuigen. 

7.2 Garantietermijnen

Alle informatie m.b.t. garantietermijnen vermeld in de algemene voorwaarden en op de infopagina’s van onze producten. 

7.3 Maak geen schulden

Ben je momenteel student, heb je een partner of ouder met een vast inkomen, heb je zelf een vast en stabiel inkomen … dan verwelkomen we je héél graag in de Online Product Academy. Jij kan zelf best inschatten welk product je financieel kan dragen en je het best vooruit helpt. 

Sta je momenteel niet financieel sterk, lees dan het volgende: 

We beseffen dat de lokroep van een online inkomstenstroom heel groot kan zijn. Dat is natuurlijk precies de reden waarom we dit leren aan anderen: het is namelijk een héél fijne manier om omzet te maken, zowel voor jezelf als ondernemer, maar ook voor klanten die een heel waardevol digitaal product in handen krijgen. 

Maar, dit is geen voldoende argument om schulden te maken om één van onze trajecten of producten aan te schaffen.

Heb je momenteel geen of weinig inkomen, of is dit een té groot risico, dan adviseren wij altijd om niet te starten met één van onze producten. Wij zijn je grootste supporter om financieel vrij en onafhankelijk te worden. Dat start bij het maken van omzet. Heb je momenteel géén voldoende inkomen, start dan bij onze gratis resources en wat je gratis kan vinden op het internet. Start bij ‘klassiekere’ methodes zoals het vinden van een betere baan, eventueel via een klassieke opleiding waarbij je ondersteund wordt met een vervangingsinkomen. 

Wij doen niet aan snel geld verdienen of snel rijk worden. Het creëren van een digitaal product is iets waar je op je eigen tempo aan werkt en waar de meeste mensen (inclusief Maxine, onze founder) maanden tot jaren aan werken. Heb je al een weg afgelegd als ondernemer of ben je een marketing natuurtalent, dan kan het sneller gaan, maar geef in geen geval je laatste geld uit met de gedachte dat je het over enkele weken volledig terugverdient. Het kan in een uitzonderlijk geval, maar is absoluut geen garantie. Je bent natuurlijk altijd welkom om gebruik te maken van de garantietermijn als die er is (kijk dit goed na op de betaalpagina). 

7.4 Neem grote beslissingen niet alleen

Voor heel veel ondernemers is de aankoop van één van onze trajecten of producten een simpele en snelle beslissing. 

Ben je startend, ben je nog geen ondernemer, weet je niet goed welke weg je uit wil … dan raden we je aan om het even te bespreken met je partner of je gezin of iemand anders die dicht bij je staat. Compromis, balans, samenwerking … zijn voor ons zeer belangrijke waarden en we willen dan ook niet dat er door één van onze trajecten conflict ontstaat in je leven.  

Nu weet je precies hoe het staat met onze normen en waarden. We verwelkomen je heel graag in één van onze trajecten! 

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen of twijfels. 

Maxine Stevens,
Online Product Academy